Gedenksteen

GedenksteenGedenksteen

Gedenksteen voor uw hond, kat of ander huisdier. Er zijn veel soorten gedenkstenen. Van klein tot groot. Bijna alles is mogelijk. Zo zijn er speciale gedenksteentjes voor honden, katten, paarden etc. De materialen zijn divers. Zo hebben wij vele granietsoorten. Deze kunnen ook in combinatie geleverd worden met RVS, glas en aluminium. De foto van uw huisdier kan er ook in of op verwerkt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto van uw hond of kat er in laten graveren. Deze manier geeft een heel natuurgetrouwe weergave van uw huisdier. Ook kan er een foto van glas, porselein of aluminium bevestigd worden. De gedenksteen wordt voorzien van tekst in een lettertype naar eigen keuze.

Levering gedenksteen huisdier

Nadat u een gedenksteen heeft uitgekozen krijgt u eerst een ontwerp van ons. Hier kunt u precies op zien hoe het eindresultaat zal worden. Er zijn dan nog aanpassingen mogelijk. Wanneer u uw definitieve akkoord geeft wordt het grafsteentje vervaardigd. In overleg met u wordt het gedenksteentje bij u, of op de begraafplaats geleverd en geplaatst. Dit gebeurt met grote zorgvuldigheid. En afhankelijk van uw wensen kan het grafmonumentje voorzien worden van een betonfundatie. Deze voorkomt verzakking van de onderdelen.

Wij gebruiken 'cookies' om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten en de website zo interessant mogelijk te maken. Er kan geen persoonlijke informatie zoals een telefoonnummer of mailadres uit worden herleid. De cookies worden dus niet gebruikt voor email- en telemarketingacties.